top of page

About

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
Silvie_Bonne_(c)_Emilie_Bonjé.jpg

"There are two ways to live your life. 

One as if nothing is a miracle, 

and the other is as if everything is a miracle."

 

-Einstein-

Ik kies vol overgave voor de tweede manier van leven en doe niets liever dan alle magie uit het leven op beeld vast te leggen.

 

Als 6-jarige werd ik door mijn papa geïntroduceerd in de wondere wereld van de donkere kamer en sindsdien heeft de betoverende wereld van de  fotografie mij niet meer losgelaten. 

Mijn hart slaat sneller als ik visuele verhalen mag vertellen, over kleine en grote gebeurtenissen, en als ik mensen en hun passies in beeld mag brengen. 

Let's create some magic together!

(c) Emilie Bonjé

Those Magic Changes...

Fotograaf in Brugge en de rest van de wereld. 

 

  • Ik ben een geboren en getogen Brugsche fotograaf, met een grote drang om de wereld te verkennen. 

  • Van 2017 tot 2019 woonde en werkte ik met mijn gezin in New York City.  Daar stelde ik de  'NYC Guide for Instagrammers' samen en deed ik de 'NYC Photoshoot Walks'.  Ben je op zoek naar de net-iets-minder-traditionele NYC-tips? Neem dan zeker een kijkje op mijn blog. 

  • Van augustus 2019 tot de zomer van 2021 woonde en werkte ik met mijn gezin in Berlijn.  Ik creëerde de 'Berlin Guide for Instagrammers' en deed Berlin Photoshoot Walks

  • De overgang van 2021 naar 2022 bracht een nieuwe verhuis en een nieuwe stad om te ontdekken! In 2022 en 2023 kon je me terugvinden in Eindhoven en de Brabantse bossen. 

  • Sinds eind 2023 verdeel ik mijn tijd afwisselend tussen Brugge en Italië. Beelden van La Dolce Vita volgen binnenkort via mijn Instagram

  • Vrijblijvend meer info ontvangen over Brugsche, Belgische, Berlijnse, Eindhovense, Italiaanse ...  fotoreportages? Stuur gerust een mailtje naar hello@silviebonne.be

ISLAND Staten Island Ferry-1.jpg
BTWN DWNTWN & MDTWN SOHO Street walker (

Tell Me More, Tell Me More...

Meer weten over mijn achtergrond, visie en manier van werken? Dat kan via deze links:

 

We Go Together Like ...

Beelden vertellen verhalen en ik ben blij dat ik kan helpen om de verhalen van deze super fijne klanten in beeld te brengen: 

 

Governors Island (c) Silvie Bonne-2_edit
bottom of page