About

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
Silvie_Bonne_(c)_Emilie_Bonjé.jpg

(c) Emilie Bonjé

"There are two ways to live your life. 

One as if nothing is a miracle, 

and the other is as if everything is a miracle."

 

-Einstein-

Ik kies vol overgave voor de tweede manier van leven en doe niets liever dan alle magie uit het leven op beeld vast te leggen.

 

Als 6-jarige werd ik door mijn papa geïntroduceerd in de wondere wereld van de donkere kamer en sindsdien heeft de betoverende wereld van de  fotografie mij niet meer losgelaten. 

Mijn hart slaat sneller als ik visuele verhalen mag vertellen, over kleine en grote gebeurtenissen, en als ik mensen en hun passies in beeld mag brengen. 

Let's create some magic together!

Those Magic Changes...

Fotograaf in Brugge en de rest van de wereld. 

 

  • Ik ben een geboren en getogen Brugsche fotograaf, met een grote drang om de wereld te verkennen. 

  • Van 2017 tot 2019 woonde en werkte ik met mijn gezin in New York City.  Daar stelde ik de  'NYC Guide for Instagrammers' samen en deed ik de 'NYC Photo Shoot Walks'.  Ben je op zoek naar de net-iets-minder-traditionele NYC-tips? Neem dan zeker een kijkje op mijn blog. 

  • Sinds augustus 2019 woon en werk ik met mijn gezin in Berlijn.  Ik kom maandelijks een aantal dagen naar België voor foto-opdrachten, maar je kan me ook in Berlijn boeken voor een 'Berlin Photo Shoot Walk' of een 'Berlin Photo Walk Workshop.  Vrijblijvend meer info ontvangen over Belgische of Berlijnse fororeportages? Stuur gerust een mailtje naar hello@silviebonne.be

ISLAND Staten Island Ferry-1.jpg
BTWN DWNTWN & MDTWN SOHO Street walker (

Tell Me More, Tell Me More...

Meer weten over mijn achtergrond, visie en manier van werken? Dat kan via deze links:

 

We Go Together Like ...

Beelden vertellen verhalen en ik ben blij dat ik kan helpen om de verhalen van deze super fijne klanten in beeld te brengen: 

 

Governors Island (c) Silvie Bonne-2_edit