top of page
NYCGuide_FrontCover.jpg

NYC guide for Instagrammers

(uitgeverij Luster

New York City is een van de meest 'Instagrammed' steden ter wereld.   De verschillende buurten -met elk hun eigen karakter-, de architectonische hoogstandjes -hoog, hoger, hoogst- en de nooit teleurstellende skyline -mooi vanuit elke hoek- zijn een paradijs voor Instagrammers en fotografen. 

Deze gids biedt 100 suggesties voor indrukwekkende of bijzondere Instagrammable spots in New York City. Uiteraard  werden de klassiekers in deze gids opgenomen, deze stellen immers nooit teleur, maar daarnaast kan je ook heel wat ‘Hidden Gems’, die populair zijn bij de locals, en een aantal ‘New Classics’, die in een paar jaar tijd heuse attracties geworden zijn, in dit boek terugvinden. 

 

De keuze van deze 100 Instagrammable spots zijn mijn persoonlijke keuze. Er zijn natuurlijk nog heel wat meer fotogenieke plaatsen in New York City terug te vinden. Bovendien blijft de stad voortdurend in beweging, waardoor sommige kunstwerken, shops en eetgelegenheden soms van het toneel verdwijnen of van plaats verhuizen en er ook constant nieuwe hotspots bij komen.  Via mijn Instagram blijf ik dagelijks bijzondere plaatsen delen.

De 'NYC Guide for Instagrammers' is verkrijgbaar in België bij:

 

 

The 'NYC Guide for Instagrammers' is verkrijgbaar in de U.S. bij:

 

 

Je kan de 'NYC Guide for Instagrammers' ook terugvinden in volgende museumshops:

 

Schermafbeelding 2018-10-01 om 11.51.14.
Schermafbeelding 2018-10-08 om 18.45.44.
Schermafbeelding 2018-10-01 om 11.52.13.
Schermafbeelding 2018-10-01 om 11.54.24.
bottom of page