Familiereportage

Familiereportage

Een vrolijke, ontspannen en spontane familiereportage van +/- 1 uur. Als eindresultaat krijg je een online privé galerij met 20 afgewerkte beelden én een mini album (15x15) met je favoriete beelden. 

295 euro incl. btw. 

(excl. 0,45 euro/km buiten Brugge)

Williamsburg Photo Shoot Walk  (c) Silvi

Photo Walk Workshop

Tijdens een Photo Walk Workshop in Brugge of Berlijn kom je meer te weten over het op beeld vastleggen van de sfeer van een stad of van een buurt.  De workshop is een combinatie van een stukje theorie-met-koffie en een praktische fotowandeling. De workshop duurt drie uur en is geschikt voor elke camera.  Als deelnemer ga je tijdens de wandeling zelf aan de slag, zodat je naar huis gaat met een reeks 'Instagrammable' foto's, waarbij de buurt of stad op een net-iets-andere-manier in beeld gebracht wordt.

250 euro incl. btw. voor 2 personen. 100 euro incl. btw. per extra persoon. 

Berlin Photo Shoot Walk

Photo Shoot Walk Berlin

Tijdens een Berlin Photo Shoot Walk neem ik je mee op een wandeling van een 2-tal uur, waarbij je kan kiezen uit een aantal bijzondere buurten in Berlijn.  Tijdens de wandeling zorg ik voor een ontspannen fotoreportage en tips over waar je zelf de mooiste foto's kan nemen.  Als eindresultaat krijg je een reeks van 30 afgewerkte beelden via een online prive galerij. 

295 euro incl. btw.

Valeria & Guillermo voor blog   (c) Silv

Love Birds

Een romantische koppelreportage van +/- 1 uur. Als eindresultaat krijg je een online privé galerij met 20 afgewerkte beelden én een mini album (15x15) met je favoriete beelden. 

295 euro incl. btw. 

(excl. 0,45 euro/km buiten Brugge)

CasperSquare   (c) Silvie Bonne-8.jpg

Lentefeest & Communie

Een vrolijke fotoreportage van +/- 1 uur,  op een locatie naar keuze. Als eindresultaat krijg je een online privé galerij met 20 afgewerkte beelden én een leuk stoefboekje. 

295 euro incl. btw. 

(excl. 0,45 euro/km buiten Brugge)

Madame Couvert

Social Media Repo

Een sfeervolle bedrijfsreportage met als eindresultaat een gevarieerde reeks beelden die bestaan uit een combinatie van productfoto's, portretten, locatie en details. Ideaal voor drukwerk, website  en social media gebruik. 

Prijs start v.a. 275 euro excl. btw.

(Mail voor aangepaste prijsofferte) 

ModCloth Portrait Averi.jpg

Corporate Portrait
Zakelijk Portret

Als ondernemer is het belangrijk dat je klanten 'het gezicht achter het product' ook te zien krijgen. Met deze professionele, maar toch spontane portretreportage, krijg je als eindresultaat een gevarieerde reeks van 10 afgewerkte portretten die je kan gebruiken op al je online en offline communicatie. 

De opnames duren ongeveer één uur. 

De reeks digitale beelden ontvang je via een online privé galerij, waarbij je alle foto's in hoge- en in webresolutie kan downloaden. 

250 euro excl. btw. 

100 euro excl. btw. per extra persoon.

(excl. 0,45 euro/km buiten Brugge)

Brugge (c) Silvie Bonne.jpg

Photo Shoot Walk Brugge

Tijdens een Photo Shoot Walk in Brugge neem ik je mee op een wandeling van een 2-tal uur, in mijn hometown Brugge. Tijdens de wandeling passeren we verborgen straatjes, mooie 'Brugse Reitjes' en zorg ik voor fotoreportage met het typische Brugse karakter als achtergrond.   Als eindresultaat krijg je een reeks van 30 afgewerkte beelden via een online prive galerij.

 

295 euro incl. btw.

Event Fotografie

Events

Een eventreportage start vanaf  2 uur. Als eindresultaat krijg je een gevarieerde reeks van min. 20 event- beelden per opname uur. 

275 euro excl. btw.  voor 2 uur. 

125 per excl. btw. per extra uur.

(excl. 0,45 euro/km buiten Brugge)

bolletje zwart.png

See you soon?

Heb je een vraag, een idee in je hoofd of een concept dat je graag samen wil uitwerken?  

Stuur me gerust een mailtje om vrijblijvend meer info te ontvangen en om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden: hello@silviebonne.be. 

Hope to see you soon!