top of page

Familiereportage in Brugge

Wat als je je ouders een familiereportage cadeau doet?

Dan krijgen ze niet enkel een reeks mooie herinneringen , maar ook een prachtig koesterboekje om eindeloos in te bladeren én .... als alle kinderen en kleinkinderen ook mee gaan op foto-pad, dan krijgt iedereen een tof gezinsportret en een verzameling leuke beelden (hello nieuwe profielfoto! ;)). Dit is zo'n cadeau waar je meteen heel veel mensen blij mee maakt, inclusief jezelf. :)


Een familiereportage kan doorgaan op een locatie naar keuze. Dit kan in eigen huis en tuin, in een mooi park of bos, in de duinen of in de Sahara, maar ook in het fotogenieke stadscentrum van Brugge.


In Brugge zijn er in elk geval mooi routes genoeg en voor elk wat wils: charmante straatjes, bootjes om naar te zwaaien en parken om in de rennen!


Met de vrolijke familie Colpaert wandelden we van de Burg naar het Astridpark. De perfecte tocht om de blijheid en liefdevolheid van het hele gezin op beeld te kunnen vastleggen.


Ook interesse in een zomerse Familiereportage?

Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info en beschikbare data te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.///


Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page