top of page

Workshop 'Styling & Fotografie'

Als kleine creatieve onderneming, freelancer, blogger, … ken je het belang van mooie foto's op je webstek. Ze zorgen ervoor dat een leuke opdrachtgever bij jou terecht komt, jouw webshop nét dat tikje anders is dan alle andere, trouwe lezers telkens opnieuw jouw blog bezoeken.

Maar als solo-ondernemer is het niet altijd evident om alle taken te combineren en tijd vrij te maken voor styling en fotografie. Terwijl je weet dat een mooie foto je product net beter doet verkopen en je verhaal met een leuk beeld erbij interessanter wordt om te vertellen.

Ben je benieuwd hoe wij het aanpakken en hoe je relatief snel een professionele foto kan stylen en maken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Voor deze workshop werken Liesbet van Mino Paper Sweets en ik samen:

- Liesbet toont je hoe je een styling voorbereidt, welke achtergronden je kan gebruiken, waar je leuke props vindt, hoe je kleuren en materialen kan combineren en welke regels je kan volgen om tot een geslaagde compositie te komen.

- Ik neem het luikje fotografie voor mijn rekening en legt de basisbeginselen uit: hoe kom je door middel van daglicht, een reflectiepaneel en de manuele instellingen op je digitale fototoestel tot een mooie foto? Ook de verschillende camerastandpunten komen aan bod.

In het tweede deel van de workshop ga je zelf aan de slag met een door jou uitgekozen product. In groepjes van twee bedenk je elk een styling concept dat bij jouw product past en help je elkaar om een reeks foto's te maken. Daarna worden de foto's op computer bekeken en besproken en hebben we het ook nog kort over de fotobewerking: welke apps of online programma's kan je gebruiken om je foto's nog mooier te maken? Hoe werkt Lightroom?

Op het einde van de dag ga je naar huis met een mooie fotoreportage op je toestel, massa's tips & tricks in je hoofd en een ton inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan!

Meer info en inschrijven kan via de site van Mino Paper Sweets!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page