top of page

Velvet Underground Experience

Ook al ben ik een kind van de (late ;)) jaren ,70, als student (in de late jaren '90) was ik een grote fan van de New Yorkse kunst- en cultuur-scene uit de jaren '60 . The Velvet Underground, Nico, Warhol en zijn Factory, Basquat, The Beat Generation, Robert Mapplethorpe, Patti Smith... kon je terugvinden in mijn cd-rek, boeken-rek en in mijn schoolopdrachten.

Deze tentoonstelling was dus zeker een trip down Memorylane en absoluut een knap vormgegeven 'experience!'

Alle beelden op deze site en blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne).

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page