top of page

Herfst in Central Park!

In een paar dagen tijd is Central Park omgetoverd in een magisch herfsttafereel! Het lijkt alsof het park elk seizoen een 'Total-makeover' ondergaat. Voor de herfst editie is wat mij betreft de missie geslaagd!

Fall in Central Park (c) Silvie Bonne

Fall in Central Park (c) Silvie Bonne

Fall in Central Park (c) Silvie Bonne

Fall in Central Park (c) Silvie Bonne

Fall in Central Park (c) Silvie Bonne

Fall in Central Park (c) Silvie Bonne

Alle beelden op deze site en blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne).

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page