top of page

Fotowandeling in Chelsea

Kom je op bezoek naar New York City? Dit is hét ideale moment voor een fotoreportage!

Tijdens een NYC Photo Shoot Walk neem ik je mee naar een extra fotogenieke buurt, waar ik zorg voor een spontane fotoreportage terwijl ik je de meest 'Instagrammable' plekjes van deze locatie toon. Bij thuiskomst krijg je een reeks professionele beelden en blijvende herinneringen in inbox.

Je kan kiezen uit een aantal toffe locaties. Thomas en Liselotte kozen voor een fotowandeling op de High Line en in Chelsea. The High Line is een knap staaltje ecodesign, een urban park op 9 meter boven de New Yorkse straten! Natuur, architectuur en kunst komen samen in deze 2,4 kilometer lange oase. The High Line ligt in Chelsea, de buurt met de het grootste concentratie galerijen ter wereld! Tussen de galerijen kan je bovendien ook heel wat knappe street art terugvinden, o.a. een paar werken van Eduardo Kobra. De fotowandeling eindigt in Chelsea Market, de vroegere (Oreo-) koekjes fabriek die getransformeerd is tot een gigantische overdekte foodmarket.

Meer weten over de NYC Photo Walks? Stuur me gerust een mailtje: hello@silviebonne.be.

See you in New York City?

Alle beelden op deze site en blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne).

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page