top of page

Familie-foto-wandeling in L.I.C.

Sinds een jaar wonen we in Long Island City (L.I.C.). Dit is het meest westelijke deel van Queens dat grenst aan de East River. L.I.C. ligt slechts 1 metro-halte verwijderd van Grand Central Station, maar toch lijkt het alsof je in een andere (vooral stillere) wereld terecht gekomen bent. Vanuit de metrohalte kom je na enkel minuten wandelen in twee aansluitende stadsparken aan de East River oever terecht: het Hunters Point South Park en het Gantry Plaza State Park. De twee parken zorgen samen voor een 2 kilometer lange groene oase, met een spectaculair uitzicht over de skyline van Manhattan. Hier zie je de meest iconische wolkenkrabbers op een rijtje: de WTC-toren, de Chrysler Building, het United Nations HQ én de Empire State Building.

Deze parken en het indrukwekkende uitzicht zijn de ideale combinatie voor een NYC Photo Shoot Walk. Tijdens een wandeling van ongeveer een twee-tal uur verkennen we de parken, nemen we de ferry naar Roosevelt Island en nemen we de 'luchttram' die ons terug naar Manhattan brengt. Dylans Candy Bar is de zoete afsluiter van deze fotoreportage-wandeling.

Vorige week kon ik op stap met een super tof gezin, die ondanks de kou, heel veel warmte uitstraalde en die, zelfs in de regen bleven lachen, dansen en springen! ❤️

Ook interesse in een NYC Photo Shoot Walk?

Contacteer me gerust voor meer info: hello@silviebonne.be

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Familiereportage in NYC (c) Silvie Bonne

Alle beelden op deze site en blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne).

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page