top of page

Portret Babs

Als ik foto's mag maken van een collega-fotograaf, dan voel ik mij altijd extra vereerd. Zo ook toen Barbara, aka Zeg-Maar-Babs, mij vroeg om portretten te maken voor haar social media.

Babs is een West-Vlaamse topvrouw die ik een paar jaar geleden via Instagram leerde kennen. Ze maakte toen al kei mooie foto's van haar kei mooie kinderen en heeft sinds kort van haar passie haar (bij)beroep gemaakt. Je kan haar werk bewonderen op www.studiopapaver.be.

Babs is niet enkel goed met beelden, maar ook met woorden. Je kan haar verhalen lezen op haar blog, waar ze o.a. deze hartverwarmende recensie over de 'NYC Guide for Instagrammers' schreef.

Het was heel fijn om samen met Babs een portretreportage in Brugge te mogen maken en vooral om haar eindelijk 'In Real Life' te ontmoeten. In 't echt is ze minstens even cool als online!

Portret Babs (c) Silvie Bonne

Portret Babs (c) Silvie Bonne

Portret Babs (c) Silvie Bonne

Portret Babs (c) Silvie Bonne

Portret Babs (c) Silvie Bonne

Portret Babs (c) Silvie Bonne

Ook interesse in een portret-reportage?

Contacteer me gerust om vrijblijvend meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en de prijzen te zien.

///

Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page