top of page

Familiereportage in Berlin

Met de kids naar Berlijn? Goed idee! Berlijn is is een super fijne stad voor kinderen van alle leeftijden!

Naast de vele speeltuinen (Berlijn bestaat voor 30% uit groene zones en parken!), zijn er ook heel wat bijzondere attracties te bezoeken, zoals een groot Jump-Park, interactief experimenteren in het Technikmuseum, op avontuur in een Kletterwald (klimparcours tussen de boomtoppen!), het Computerspielemuseum (weer gerust, het is geen 'kijkmuseum' ;)) of in de zomer gaan zwemmen in een van de vele openlucht zwembaden of prachtige meren!

Een familietrip naar Berlijn is ook hét ideale moment voor een familiereportage tijdens een Berlin Photo Shoot Walk. Een Photo Shoot Walk is een spontane fotoreportage, tijdens een wandeling van ongeveer 4 kilometer. tijdens de wandeling passeren we een hele reeks fotogenieke plekjes, die voor een bijzondere achtergrond zorgen.

Julie, Eva en Harper kozen voor de Photo Shoot Walk in de Bundestag wijk: een kindvriendelijke route met een extra veel speelmogelijkheden. We bezoeken o.a. het Marie-Elisabeth-Lüders-Haus, het Futurum en het Haus der Kulturen der Welt in het Tierpark.

Ook interesse in een Berlin Photo Shoot Walk? Contacteer me gerust om vrijblijvend meer info te krijgen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van de mogelijkheden en prijzen terug te vinden.

Liebe grüße aus Berlin!

P.S. Een bezoek aan Berlijn en een communiefeest, lentefeest of groeifeest in het vooruitzicht? Ik zorg tijdens een Photo Shoot Walk met heel veel plezier voor een aantal portretten van de communicant of lentefeestvierder/ster!

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Familiereportage in Berlijn (c) Silvie Bonne

Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page