top of page

The Zoofamily

Hebben je kinderen het ondertussen al een klein beetje gehad met de quarantaine? The Zoofamily to the rescue!

Sinds een paar weken kan je een member van The Zoofamily bestellen. The Zoofamily, dat zijn super leuke, eco friendly, kindercamera's, die niet alleen leuk zijn om naar te kijken, maar ook zeer kwalitatieve foto's kunnen nemen.

Dat fotografie de creativiteit stimuleer, daar hoef je mij niet van te overtuigen! ;) Ik ben dan ook super fan van deze kind-vriendelijke camera's! Fotografie kan kinderen immers helpen bij het ontwikkelen van verschillende kritische vaardigheden, zoals creatief denken, kritisch denken, sociale vaardigheden en last but not least, de fijne motoriek. Zelfs tijdens de opnames van deze social media shoot waren de modellen non-stop in de ban van de camera's en maakten ze de meest creatieve beelden!

Een Zoofamily-camera lijkt me de ideale partner in tijden van Corona. Creatief zijn met een kindvriendelijke digitale camera kan inspireren om actiever en creatiever te zijn. Het gemaakte beeldmateriaal kan digitaal of op print doorgestuurd worden naar familie en vrienden, om zo op een leuke manier in contact te blijven. En de camera kan natuurlijk ook mee in de tuin, om zo de buiten-tijd extra leuk en boeiend te maken.

The Zoofamily werkt bovendien mee aan een betere planeet. Voor elke verkochte camera, wordt een boom geplant. Momenteel wordt het Eden Project in Madagascar ondersteund. Het algemene doel is om de lokale gemeenschappen te helpen bij het planten en beheren van mangrovebossen op gemeenschapsgrond rond het dorp. Op de website kan je meer lezen over dit fantastische project: www.thezoofamily.com/pages/plant-a-tree

Ik ben blij dat ik mocht meewerken met het in beeld brengen van deze geweldige camera's!

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

The Zoofamily (c) Silvie Bonne

Interesse in een social media reportage?

Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.

///

Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page