top of page

Lieve groetjes!

Verblijft je mama, papa, oma of opa in een woon-zorgcentrum en heb je dit jaar of een van de vorige jaren een fotoreportage bij mij geboekt? Dan mag je me het adres van het woon-zorg-centrum doormailen en bezorg ik jouw mama, papa, oma of opa een fotokaartje (met een foto uit jouw reportage) met veel lieve groetjes. Adresgegevens doormailen kan naar hello@silviebonne.be. Ook als je in september of oktober een (familie)reportage boekt, dan bezorg ik nadien met veel liefde een fotokaartje aan een familielid in een woon-zorgcentrum.

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor een avond-licht-reportage op:

  • donderdag 18 september.

  • maandag 21 september.

  • woensdag 14 oktober.

  • donderdag 15 oktober.

  • vrijdag 16 oktober.

Stuur me gerust een mailtje om (volledig vrijblijvend) meer info te ontvangen of neem een kijkje op www.silviebonne.be/prijzen om een overzicht van mijn aanbod terug te vinden.

Lieve groetjes!

Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (in dit geval Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page