top of page

De eerste Brugse Photoshoot Walk

Photo Shoot Walks vind ik een hele fijne manier om op een ontspannen manier een foto sessie te doen. Na de NYC Photo Shoot Walks en de Berlin Photo Shoot Walks ben ik heel blij dat ik nu ook een aantal Brugse Photo Shoot Walks kan doen!


Voor de eerst Brugse Photo Shoot Walk kon ik op stap met Lori en haar heerlijke gezin. Lori, Michiel, Ellie en Bas gingen mee op ontdekken naar de 'Verborgen Brugse Tuinen' en gelukkig was er heel veel plaats om heel veel te spelen!

Tijdens een Photo Shoot Walk is het dan ook helemaal niet nodig om te 'poseren'. We wandelen langs de net-iets-minder-traditonele Brugse hotspots en daar neem ik ongedwongen foto's van spelende kindjes en kussende ouders. ;)


Er zijn twee verschillende Brugse Photo Shoot Walks en een derde is in de maak:

  • 'De Verborgen Tuinen Photoshoot Walk'

  • 'De Brugse Reitjes Photoshoot Walk'

  • Binnenkort beschikbaar: 'De Brugse (Street) Art Photo Shoot Walk'

Elke route is ongeveer 4 kilometer lang en laat je Brugge op een net iets andere manier ontdekken.

Honger en dorst gekregen van al dat explorer? Dan kan je op de Lorimariette's blog nog heel wat leuke eet-, drink-, shop en andere adresjes ontdekken!


See you in Bruges?


Ook interesse in een Brugse Photoshoot Walk?


Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.


///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Commentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page