top of page

De Gouden Spaak!

De Fietsambassade in Gent viert feest! Ze bestaan immers al vijf jaar en zullen hun verjaardag het hele jaar lang blijven vieren. Top plan!


Ze delen hun birthday-cake graag met met andere Gentse fietsliefhebbers. Je kan immers iemand nomineren om 'De Gouden Spaak' te winnen en tijdens de prijsuitreiking op 2 juni, worden de vijf winnaars bekend gemaakt.


Meer weten over de fietsambassade en De Gouden Spaak? Check de Feestpagina van de Fietsambassade en de Wedstrijdpagina van De Gouden Spaak.


Ik mocht alvast voor de campagne beelden zorgen en mee-vieren van achter de camera!

En bij deze ook een dikke merci aan de muzikant in de Stadshal / 'Schapenstal', die met zijn vrolijke muziek voor een extra feestelijk tintje zorgde.


Wil je meer weten over een social media reportage of productfotografie?

Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.


///


Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page