top of page

De herfst... het meest kleurrijke fotoreportage seizoen!

De herfst is volgens mij het mooiste seizoen voor een vrolijke familiewandeling in het bos én het perfecte moment voor een familiereportage!


Leuke bossen n de buurt van Brugge om in te ravotten en om foto's te nemen:

  • Tillegembos, op 10 minuutjes rijden van Brugge. Er is een kasteel, een speeltuin en heel veel mooie fotoplekjes! Hieronder kan je een paar beelden van een fotoreportage in Tillegembos terugvinden (opnames van november 2021).

  • Het bos en kasteelpark in Loppem, op 10 minuutjes rijden van Brugge. Ook hier is er een kasteel én een doolhof en kan je na de wandeling een pannenkoek eten in de Brasserie. Naast de parking is er een toilet, super handig tijdens een familiereportage! :) Ik ging er o.a. op foto-pad met Kathleen, Jonas en Lars , met het gezin van Joke en Diederik en met het gezin van Siska en Peter.

  • Bulskampveld, op 20 minuutjes rijden van Brugge. Ja hoor, ook hier is er een kasteel én een speeltuin én een 'Urban café' voor chocomelk. Er is ook een kruidentuin, een vijver en heel veel speelzones. Perfect voor een familie-uitstap met alle kinderen en kleinkinderen, of voor een zwangerschapsreportage.


In oktober is de omgeving op z'n kleurrijkst én ik zorg met plezier voor 'a little bit of magic', zodat je meteen ook een paar winterse foto's hebt, ideaal als Kerstkaart of eindejaarskaart.


Vorige herfst ging ik op stap met het geweldige gezin van Mandy en Davy.

Het is ongelooflijk tof om Remi en Estelle jaar na jaar te zien opgroeien, want een fotosessie met deze lieve familie is ondertussen een bijna jaarlijkse traditie geworden. 💛


Mandy herken je misschien ook als zaakvoerster van Clementien, het bedrijf dat zorgt voor de perfecte inkleding van feesten en events; met tenten, meubels en planten.


Ook zin in een herfst/winter familiereportage?

Stuur me gerust een mailtje om vrijblijvend meer informatie te krijgen of neem alvast een kijkje op mijn info-pagina voor een overzicht van mijn aanbod en prijzen.


Tot in het bos?

Interesse in een familiereportage?


Contacteer me gerust om vrijblijvend meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en de prijzen te zien.
///
Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.


Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page