top of page

De leukste foto-locatie tips aan zee

Een fotoreportage aan zee is altijd een leuk idee! De wijdse omgeving en de (meestal) blauwe lucht zorgen voor een prachtige achtergrond voor een (familie)portret.


Ben je op zoek naar een leuke locaties aan zee voor familiefoto's ?

Ik deel graag mijn favoriete fotoshoot locaties voor fotoreportages aan de Belgische Kust en in Nederland.

  • De duinen van Oostduinkerke liggen niet naast de zee, maar zorgen wel voor een prachtige fotoshoot locatie! Afhankelijk van je standpunt kan de omgeving er uitzien als een maanlandschap, een wilde woestijn of een tropische strand. Voor elk wat wils. :)

  • Tussen het strand en de duinen van Blankenberge kan je de prachtige Pier terugvinden die in het water loopt. De pier doet het goed als achtergrond, maar je kan de ruimte er onder ook gebruiken voor toffe beelden. Super veelzijdig dus! Ook tussen de duinen kan je heel veel mooie plekjes, met o.a. de houten trappen, terugvinden.

  • Zeebrugge: het strand van Zeebrugge is het grootste strand van de Belgische kust. Er is dus altijd meer dan genoeg plaats om een fotoshoot te doen, zonder andere mensen in de achtergrond. Op het einde van de dijk kom je uit in natuurdomein De Fonteintjes: een prachtige combo van groen én strandzand, de ideale plek voor een bijzondere fotoreportage.

  • Op het strand en de dijk van Middelkerke kan je drie Beaufort kunstwerken terugvinden: de Olnetop van Nick Ervinck, Caterpillar en Flatbed Trailer vanWim Delvoye en 'I Can Hear It' van Ivars Drulle. Deze werken zijn op zicht al knappe onderwerpen om te fotograferen, maar kunnen ook voor een boeiende achtergrond zorgen bij familie- of portretreportages.

  • Katwijk aan zee is een charmant kustplaatsje in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, bekend om zijn prachtige duinen, brede stranden en schilderachtige vissershaven. Meer dan genoeg plekjes voor een fotoreportage! Je kan er een toffe beeldenroute terugvinden én zalige strandbars. Katwijk aan zee ligt op 30 minuutjes fietsen van het prachtige Leiden.


Interesse in een familie reportage?
Contacteer me gerust om vrijblijvend meer info te ontvangen , of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en de prijzen te zien.

Meer foto-inspiratie? Wil je als eerste nieuwe tips over fotografie, reizen en duurzaamheid in je mailbox ontvangen? Dan kan je je inschrijven op mijn nieuwsbrief voor een maandelijkse portie

leuke foto-inspiratie en off-the-beaten-track reistips.///Alle tekst en beelden op deze site en blog zijn (c) Silvie Bonne en beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) .


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page