top of page

Een fotoreportage als cadeau!

Ben je nog op zoek naar een bijzonder geschenk? Eentje voor je ouders, grootouders, en eigenlijk ook een beetje voor jezelf?

Met een cadeaubon voor een familiereportage zorg je voor een leuke familieactiviteit én een reeks mooie herinneringen om jarenlang te koesteren.


Een familiereportage bestaat uit een ontspannen foto sessie op een locatie naar keuze en als eindresultaat krijg je een gevarieerde reeks beelden digitaal via een online privé galerij én op papier in een mooi, luxueus, mini album.


Vrijblijvend meer info ontvangen of een cadeaubon voor een familiereportage bestellen kan door een mail te sturen naar hello@silviebonne.be.
Interesse in een Familiereportage?


Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.


Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Tags:

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page