top of page

Fotoreportage tijdens Triënnale Brugge

Tot 1 september kan je Brugge opnieuw herontdekken dankzij de Triënnale Brugge  en bovendien is dit een kans om Brugge op een ongewone manier te fotograferen (of gefotografeerd te worden ;)).


Dankzij de bijzondere kunstwerken kan je prachtige plekjes in Brugge bezoeken die normaal niet toegankelijk zijn en die voor een originele 'fotostudio' zorgen.


De kunstenaars werden uitgedaagd om na te denken over 'De Stad van Morgen' en over het (her)gebruik van materialen. Dit resulteert in dertien kunstwerken op dertien minder gekende locaties in Brugge (en eentje in Zeebrugge).


De kunstwerken-route leent zich dan ook perfect om al fotograferend Brugge te (her)ontdekken en/of om een extra leuke Brugsche Fotoshoot Walk te doen. Deze beelden zullen na 1 september nooit meer opnieuw gemaakt kunnen worden... 't Is vo de rappe! :)


Op de foto's in deze blogpost kan je volgende knappe (en fotogenieke) werken herkennen:



Stuur me gerust een berichtje als je vrijblijvend meer info wil ontvangen over een unieke Brugse fotoshoot tijdens de Triënnale.


Dikke merci aan modellen Tinneke en Falke van Vegan b&b AM/PM Brugge en aan Isabelle, Vic, Lewis, Julie, Jitse en August, die de Brugse Photoshoot Walk giveaway uit de nieuwsbief van de maand maart gewonnen hadden.















 Interesse in een Brugse Fotoshoot Walk?

Contacteer me gerust om vrijblijvend meer info te ontvangen

of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en de prijzen te zien.


///



Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de portret- en auteursrechten.

Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

1 Comment


Fernanda Pauwels
Fernanda Pauwels
Jun 05

Toffe reeks. Wij hebben de wandeling onlangs ook gedaan...alleen jammer dat Obi niet overal toegelaten werd 🙄

Like
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page