top of page

Fotowandeling in Brugge


Tijdens een Photoshoot Walk neem ik jullie mee op een wandeling van ongeveer anderhalf uur, waarbij je kan kiezen uit twee bijzondere buurten in Brugge.

De route brengt je langs de net iets minder traditionele Brugse plekjes, die net iets minder toeristisch zijn, maar waar je toch ten volle de Brugse sfeer kan voelen.  


Tijdens de wandeling zorg ik voor een ongedwongen fotoreportage, waarbij het helemaal niet nodig is om te 'poseren'. Bij de 'fotospots' op de route vraag ik jullie om even weg-en-weer te wandelen of ergens te gaan staan en jullie mogen gewoon praten tegen elkaar, mopjes vertellen of genieten van het uitzicht, terwijl ik een aantal foto's neem. Wie liever toch wil poseren, mag dat natuurlijk ook! :) Daarna wandelen we verder naar de volgende fotogenieke spot. 


Een leuke familieactiviteit, met als eindresultaat een reeks spontane beelden en familieportretten van jullie bezoek aan Brugge.  


Interesse in een Brugse Photoshoot Walk?

Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page