top of page

Immo Van Middelem in Beeld

Bij Immo Van Middelen kun je terecht voor all Things Immo!

Dirk, Annelies en Valerie, helpen je woning vlot en zonder zorgen te verkopen aan de beste prijs en nemen alle administratie, de marketing en het contact met de kandidaat-kopers op zich.


Het was super tof om dit dynamische en vriendelijke trio op beeld te mogen vastleggen en als ik ooit een huis zoek in de buurt van Ternat of Liedekerke, dan weet ik meteen waar ik moet zijn!Interesse in een social media reportage?

Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page