top of page

Kortrijkse organisatie in de kijker

Onlangs had ik het voorrecht om foto's te maken voor de vernieuwde website van Ligand (made by Miss Blush) , een Kortrijkse organisatie die zich inzet voor positieve verandering.


Ligand is een groep gepassioneerde mensen met de ambitie om onze samenleving mooier en beter te maken. Hun missie draait om het samenbrengen van mensen en het bespreken van wat er echt toe doet. Door heel België geven ze trainingen en ondersteunen ze waar nodig, zelfs in de meest uitdagende conflictsituaties in gezinnen, klassen, teams en leefgroepen.

Als pioniers in Vlaanderen, delen ze hun kennis graag op nationale en internationale conferenties en via Europese projecten. Bij Ligand staat impact centraal; hun werk moet beweging creëren. Liefde is hun drijfveer voor ondernemen en innoveren, terwijl rust hen helpt de juiste richting te vinden.


Het was heel fijn om zowel de rust als de dynamiek van Ligand in beeld te mogen brengen in de prachtige locatie in het oude klooster in Heule.Ligand - een bijzondere organisatie in beeld (c) Silvie Bonne


Ligand - een bijzondere organisatie in beeld (c) Silvie Bonne  Interesse in een social media reportage?

Contacteer me gerust om vrijblijvend meer info te ontvangen

of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en de prijzen te zien.


///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de portret- en auteursrechten.

Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page