top of page

Photowalk Workshop @ Strijp-S

Tijdens een Photowalk Workshop bezoeken we een aantal minder voor de hand liggende fotogenieke locaties en krijg je heel veel praktische tips en trics om deze op een boeiende en interessante manier in beeld te kunnen brengen.


We starten de workshop met een tasje-koffie-en-wat-theorie en gaan we daarna op stap in 'Strijp-S'.

Strijp-S is een deel van Eindhoven dat vroeger gekend was als 'de verboden stad'. De site was een complex van gebouwen van Philips, die samen een stad op zich vormden en enkel toegankelijk waren voor de werknemers van Philips. Sinds een aantal jaar is er een herbestemming gebeurd en zijn de oude fabrieksgebouwen omgetoverd tot een collectie van hippe winkels en innovatieve werk- en ontdekplekken.

De gebouwen op zich zijn een geweldige speelruimte als fotograaf, maar ook de bijzondere winkels en galerij-ruimtes bieden veel mogelijkheden om foto's te nemen en bieden een tof alternatief mocht het heel slecht weer zijn.


Na deze drie uur durende workshop, ga je naar huis met een camera vol beelden en een hoofd vol inspiratie.

Een Photowalk Workshop kan privé (minstens 2 personen) of in groep.


Stuur me gerust een mailtje (hello@silviebonne.be) om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen en/of neem een kijkje op mijn workshop-pagina om een overzicht te bekijken van de mogelijkheden en prijzen.Heb je interesse in een Photowalk Workshop of een fotoreportage in Eindhoven?

Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.


Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page