top of page

Play and Go

Play and Go, dat zijn kleurrijke speelgoed opbergtassen, die het spelen thuis of onderweg stimuleren.

De tas is niet alleen super praktisch (je kan de tas opengooien tot een speelmat en na het spelen het speelgoed in 1-2-3 opruimen), maar ook super leuk (de speelmatten zijn zo gemaakt dat ze zelf eigenlijk ook speelgoed zijn) én mooi om naar te kijken (je kan ze dus gewoon in huis laten staan).


De Play and Go tassen zijn gemaakt van duurzaam polykatoen en het aanbod van kleuren en motieven wordt steeds groter. Het is super fijn om regelmatig een nieuwe fotoreportage van de tassen te mogen maken en zo de collectie door mijn lens te zien groeien.


De volledige Play & Go collectie kan je op de Play & Go website terugvinden.
Stuur me gerust een mail om, volledig vrijblijvend, meer info te ontvangen of neem alvast een kijkje op mijn website om een overzicht van mijn aanbod en prijzen terug te vinden.///Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.


Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page