top of page

21 voor 21

Dat 2020 een bewogen jaar was, daar moet ik niemand van overtuigen.

Voor mij waren er veel laagtes, een paar hoogtes en vooral veel chaos (in mijn hoofd). :)


Vanessa van Amba Amba inspireerde me om mijn 21 voor 21 op te lijsten, een lijst van 21 concrete doelen die ik in 2021 wil bereiken. Het deed deugd om daar eens over te kunnen nadenken, over wat mij gelukkig zou maken, niet enkel als eindresultaat, maar ook het nastreven zelf.


Dit lijstje heb ik al een paar weken geleden gemaakt, maar NononsensmomsAn inspireerde me om het ook in blog-vorm online te zetten. Het lijkt me, in mijn geval, geen slecht idee om mijn 21 voor 21 met een paar mensen te delen, dat verhoogd de accountability een beetje, want dat heb ik soms wel eens nodig. ;)


Et voila, 21 voor 21, genummerd maar in willekeurige volgorde:


1. Art Prints:

Ik droom er al lang van, mijn eigen art prints.

In december deed ik alvast een kleine test, in 2021 de rest!

To be continued!
2. The 100 Days Project 2021:

Ik wil dit jaar graag een vierde The 100 day project te kunnen vervolledigen.


3. 100 x 😍 in 2020:

Een lijst met 100 dingen waarvan ik in 2020 blij werd. Ook deze is geïnspireerd door Vanessa, waarvoor dank! Zo fijn om 2020 ook eens op een positieve manier ter herbeleven. (Missy telt alvast voor 10! ;))


Van het #100days100nycstreets project staan er 100 foto's op mijn Instagram en daarnaast nog eens 1.000 foto's in mijn Insta Highlights... In 2021 wil ik deze eindelijk in een foto-boek verzamelen. To be continued!


5. Boek Best of The West

In 2021 ga ik back to my roots. Zowel fysiek als in boekvorm. To be continued!To be continued! ;)7. New York, New York

Ik hoop keihard dat het in 2021 lukt om naar New York te kunnen reizen om onze vrienden te kunnen bezoeken! 🤞🤞🤞
8. 20 boeken lezen

Je kan mijn vooruitgang volgen via Goodreads .

Come say hi! Het is altijd fijn om mede Goodreads-gebruikers te ontdekken! :)
9. Tiny House project part 1

To be continued!


10. Elke maand een blogpost

Dit is mijn tweede, dus ik ben alvast 'op schema'... ;)


11. 4 x 'One location, two photographers'

Wat hou ik van dit project. 'One location, two photographers' is niet alleen een toffe manier om een nieuwe locatie te ontdekken, maar ook een boeiende manier om een collega fotograaf, die ik via Instagram heb leren kennen, irl te ontmoeten en om samen te gaan experimenteren.12. Een schetsboek vol tekenen.

Long, long time ago, ben ik afgestudeerd als regent Plastisch Opvoeding, maar ik ben nooit in het onderwijs terecht gekomen. Als fotograaf maak ik ter voorbereiding van fotoreportages vaak schetsen van mogelijke composities, maar het was pas sinds de eerste lockdown dat ik terug ben beginnen tekenen 'voor mezelf'.
13. Zo veel mogelijk Berlijnse Kino's bezoeken

Berlijn telt meer dan 100 cinemazalen en zaaltjes! Voor de Berlin Guide for Instagrammers heb ik een paar supermooie Berlijnse kino's kunnen fotograferen, maar door de lockdowns ben ik helaas maar 1 x naar een cinema kunnen gaan om een film te zien.


14. Foto's van de Berlijnse longlist-spots, die niet in de Berlin Guide staan.

In de Berlin Guide for Instagrammers staan er 100 bijzondere spots, maar op mijn longlist staan er nog heel veel meer...
15. 20 Berlin lakes bezoeken (9/20 = done)

Brandenburg wordt ook wel 'The land of the 3.000 lakes' genoemd en in Berlijn zelf zijn er minstens 50. Elk meer heeft een eigen sfeer en als ik kon, ik zou ze allemaal bezoeken.... #silviehasathingwithlakes ! ;)16. 4 creatieve workshops volgen (geen fotografie)


17. 56 x snailmail

Elke week een handgeschreven kaart aan iemand die een klein opkikkertje kan gebruiken: zieke mensen, mensen in een woon-zorg centrum, eenzame mensen, mensen met psychische klachten ... Er zijn een paar mooie initiatieven die daarbij helpen:

Ik koop hiervoor postkaarten van kleine ondernemers en Berlijnse en Belgische kunstenaars, zoals de postkaarten van @s_wert_design, @prentjesmaker, @znznms, @__nakke__ , @amba_amba.be en binnenkort ook mijn eigen postkaarten.


18. 62 plastic swaps

Vorig jaar deed ik mee met de #meiplasticvrij challange en deed ik elke dag een plastic swap (31). Dit jaar wil ik dat aantal minstens verdubbelen.
19. Enkel tweedehands kleding of kleding van een sustainable merk kopen

(en enkel indien echt nodig)

Nieuwe kleding maakt mij niet gelukkig en sinds 2016 ben ik veel bewuster bezig met wat ik aankoop en heb ik niets meer gekocht in fast-fashion winkels als H&M, Zara, Decatlon, etc. Sinds vorig jaar ben ik hier nog meer mee bezig en ga ik actief op zoek naar sustainable brands en tweedehands winkels.

Dit zijn mijn favoriete Berlijnse online en offline shops:


20. Een jaargemiddelde van 10.000 stappen per dag

In New York haalde ik met gemak een gemiddelde van 10.000 stappen, in Berlijn moet ik daar duidelijk meer moeite voor doen... In januari is het alvast gelukt, voor de rest van het jaar nog slechts 3.310.000 stappen to do!21. Een bad nemen bij elke kans die zich voordoet. :)

In ons Berlijns appartement hebben we geen bad! Nooit gedacht dat ik een bad zo zou missen... Een boek lezen in bad... De ultieme ontspanning!


21 Bis: Hug again...


///

Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten.

Online beelden kunnen nooit gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (in dit geval Silvie Bonne) en de geportretteerden.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page